Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çOkay avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen model planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Model olarak prefabrik ev three+one fiyatları ile prefabrik ev fiyatları two+one aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev three+one fiyatları etkilenebilmektedir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle dikkat edilmelidir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi prefabrik ev fiyatları edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra prefabrik ev imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

Soğuk yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

Bunun yanında cephede ekstra ısı yalıtımı prefabrik ev fiyatları için gerekli prefabrik ev kaplama malzemeleri ve prefabrik ev modelleri çatı kaplamasında kullanılan alternatifli malzemeler de fiyatı etkilemektedir.

Hazır prefabrik ev modelleri şık mimari tasarımlarının kazandırdığı albeni ile hemen fark edilir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve ses yalıtımına sahiptir.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Present day bir görünüme ve negligible bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin gardenımına koşuyor.

Report this wiki page